Skip navigation

Monthly Archives: juni 2012

bureauWe zitten ver aan het einde van de examens. Het is tot nu toe al wel vrij goed gegaan eigenlijk, maar dat is omdat het meeste mondeling is. Als het mondeling is heb ik altijd een beetje het gevoel dat ik mezelf er wel kan “uitlullen”. 😀 Met schriftelijk heb ik dat veel minder. Daar onderschat ik mezelf vaker in. En het spijtige is dat het in het middelbaar bijna altijd schriftelijk was. Geen leuke tijd, nee nee.

Deze week vrijdag doe ik mijn laatste examen en dan volgt er uiteraard een feestje. Ik weet nog niet goed naar waar ik zou willen gaan, maar dat het een scheve bedoening zal zijn, staat vast. Pas op, ik drink niet, dus niet in die zin uiteraard. Maar als ik wegga is het gewoonlijk wel tot in de vroege uurtjes. Ik dans heel graag. Toen ik nog in’t middelbaar zat, zat ik bij een dansformatie, maar met de hogere studies viel dat moeilijker te combineren.

En dan zomervakantie, hopelijk wordt het nog een beetje goed weer. Ik hou rekening met toch zeker enkele herexamens. Ik denk niet dat het er kei veel zullen zijn, maar ik denk toch dat ik nog wat zal moeten leren inschatten. Ik heb voor sommige examens echt moeten knokken om nog alles geleerd te krijgen, en niet alle leerstof had ik even goed begrepen, ik moet het toegeven…

Volgend jaar misschien toch maar iets planmatiger te werk gaan… 🙂

PS: Mooi he, mijn notarislamp? Ik heb dat ooit eens in een of andere maffiafilm gezien en sindsdien wilde ik die ook. Showwww… B-)

Zes keer. Zes keer na mekaar kregen we dit bisnummer te horen in het Sportpaleis tijdens Watch The Throne, de geweldige concertreeks van Jay-Z en Kanye West. Het was legendarisch.