Skip navigation


Sorry he mannen, maar met de herexamens en het vakantiewerk ben ik er al eventjes niet meer toe gekomen om te bloggen. Ik ben er hier weer terug, maar intussen al wel een maandje weer naar school aan’t gaan. Het is een individueel traject geworden want ik was niet voor alle vakken geslaagd. Het waren er ook best wel veel. Ik moet 4 vakken van vorig jaar terug meenemen, maar heb ook al wel vakken van het tweede jaar dus dat is wel leuk. Maar het is vooral ook wel zwaar… Ik zei het al, ik geef niet op, maar zo’n IT suckt.

  • Je moet vakken herdoen. De aandacht verslapt dus makkelijk, ook al was je gebuisd en wil dat zeggen dat je het nog niet genoeg kent. Je hoort dezelfde praatjes, grapjes en uitleg. Maakt me ook wat onzeker: als dat vorig jaar niet heeft gewerkt, waarom dit jaar dan wel?
  • Je moet opnieuw dezelfde werkjes maken. Serieus, dezelfde onderwerpen en soms ook groepswerken. Bleh.
  • Je bent de oudste van de klas. Allez, niet als enige gelukkig, er zijn er nog wel blijven plakken, maar je voelt je toch een beetje een dommerik. 😛 Ik keek in het middelbaar ook zo naar zittenblijvers, dus ik denk dat die van nu dat wel met mij zullen doen ook. Daaaamn…
  • Doordat die vakken van het tweede erbij komen, is het best heavy. Jaar 1 = bij het handje worden genomen, jaar 2 = meer uw plan trekken. Moeilijke switch van uur tot uur!

Ik hoop dat ik het overleef… Zeker voor die eerstejaarsvakken moet ik erdoor zijn want anders wordt het wel een boeltje… :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *