Skip navigation

Category Archives: Humor

Ik wil het hier niet over de man zelf in kwestie hebben (de verkiezingscijfers spreken toch al voldoende) maar toen ik dit filmpje nog eens tegen kwam moest ik toch eens goed lachen eigenlijk.

Het is vooral de poging tot grappig te zijn en er vooral niet in slagen dat redelijk pijnlijk lijkt. Laat staan dat de man iets van Pietjesbakken kent om wel deze twee redenen:

1)  Met drie aan het pietjesbakken en een vierde man nodig? Voor zover ik weet kunt ge dat met 2 tot 8 spelers spelen dus ze zullen wel geen vierde man nodig gehad hebben, ze zijn toch niet aan het kaarten?
2) Hoezo kunt ge 1, 2, 3, 4, 5 of 6 gooien? Ik dacht dat dat spelletje met drie dobbelstenen wordt gespeeld?

Enfin ja, ik zou tegen Filip zeggen: “Don’t quit your day job just yet”. Want dingen gaan omvormen om grappig te zijn en toch falen in die opzet, nja dat is het niet echt he 🙂

In één ding is hij wel geslaagd: door hem heb ik zin gekregen om zelf eens een pietjesbak te kopen. Na wat rondsurfen vond ik er op Pietjesbak.be één voor nog geen 20 euro. Daar kunt ge niet voor sukkelen he!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Look no further, dit is het absoluut leukste filmpje op het hele internet. Funny detail: Dr. Brandon is awesome!

Ziet er ook best gezellig uit, zo vibrerende boobies. Top Charming: the perfect product, en ongetwijfeld het geheim achter de boezem van Gaëlle Garcia Diaz!