Skip navigation

Tag Archives: fitness

Volop aan het studeren dus ik hou het kort. 🙂 Jaja, ik meen het serieus, ik zal en moet er voor alles door zijn in januari. Dat geeft me een veel geruster gemoed om aan het tweede semester te beginnen. Anders moet je al achterstand inhalen. Ik wil niet zeggen dat ik een quitter ben, mar ik moet zeggen dat ik toch wel wat moedeloos werd vorig jaar. Anyway.

Ter ontspanning moet ik er af en toe wel even tussenuit. Ik heb sinds januari ook een fitnessabonnement, niet per se omdat ik moet afvallen, maar ik zou graag wat spieren hebben. Zo wat afgetraind eruit zien, dat zou wel nice zijn.  En dus dat doe ik nu zo wat tussendoor: een uurtje heen en weer, wat afreageren. Achteraf een verfrissende douche, en terug aan de slag.

Een andere ontspanning zijn videogames natuurlijk… Daar moet ik echt een timer op mijn gsm instellen en mezelf tegenhouden, want gamen zou ik echt de hele dag kunnen doen. Battlefield bijvoorbeeld. Ik ben er niet super goed in, maar ik vind het wel heel leuk. Het is echt vervelend dat dat zo verslavend is. Waarschijnlijk ben ik niet de enige die dat heeft… Ik heb zelfs gehoord dat er mensen zijn die daar echt veel voor verwaarlozen… ’s Nachts opstaan om te gamen enzo, ook al moeten ze de dag nadien gaan werken… Shiiiit…

Anyway, ik pak het toch vrij bewust aan dit jaar, en ik ben daarvoor wel trots op mezelf. Ik heb de juiste mindset, dat is al half gewonnen.