Skip navigation

Tag Archives: Marketing

macbookHeb besloten om hier en daar wat meer werk in het web te steken. Ik weet dat er steeds meer mensen hun kost verdienen online, en het begint bij mij wel zo een beetje te dagen dat ik dat niet te hard moet negeren. Als ik ooit ne schonen auto wil hebben moet ik maar zorgen dat ik wat spaar ook, natuurlijk…

Ik heb met de opstart Digiton afgesproken dat we af en toe een webproject samen gaan doen waar mogelijk en wanneer hij veel werk heeft. Ik hoop alvast veel bij te leren over dingen als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, inbound marketing en content marketing – en misschien zelfs hier en daar een beetje webdesign. Of ik er aanleg voor heb gaan we zien, maar ik ben alleszins helemaal klaar om mij voor de volle honderd procent te geven!

Als er mensen ideetjes hebben over interessante boeken of leuke blogs – zeker delen, hoe sneller ik bijleer hoe beter voor onze partnership!

doemeShit. Het gaat geen leuke zomer worden… Herexamens, en meer dan gedacht. Nu ja, het is toch pokkeweer, dus zo erg is dat niet. Maar ik vrees dat verlof er niet meer zal inzitten, gezien ik deze maand vakantiewerk doe en vanaf begin augustus waarschijnlijk wel zal moeten beginnen studeren…

De vakken die ik moet terugdoen zijn Bedrijfseconomie, Recht, Creatief taalgebruik, Levensbeschouwing en Bedrijfsmanagement (dit was maar een lichte buis, de rest was wel stevig onder de helft…). Vijf dus. Het stomme is dat ik op de marketinggerichte vakken dan weer wel geslaagd ben, maar goed. Creatief taalgebruik en Levensbeschouwing vind ik echt debiele vakken. Ik kan me niet bezighouden met daar hard voor te leren, dat is tenslotte toch voor iedereen persoonlijk zeker? En dan nog: als ik soms van die mailings krijg en daar dan zie wat iemand voor “creatiefs” heeft bedacht en daar dan nog voor BETAALD is geweest, krijg ik het al helemaal. Recht, Economie en Management zijn gewoon heel moeilijke vakken met veel studeren en ik denk dat ik er misschien iets te laat aan ben begonnen. Recht is ook echt best wel moeilijk: uitzonderingen, interpreteren van cases, pfff…

Ik ben niet van plan het al op te geven, het kàn altijd nog. Maar ik moet toegeven dat ik het niet zo moeilijk had verwacht eigenlijk. Ik heb er eigenlijk nog niet over nagedacht wat ik zou moeten doen wanneer ik niet zou slagen, want ik mag van mijn ouders geen jaar opnieuw doen. Geen idee hoe dat met die individuele trajecten werkt. Maar we gaan er nog voor!

Steunbetuigingen mag je altijd op mijn blog achterlaten! ­čÖé

Op reis dit jaar? Of toch maar een jaartje overslaan? Gezien het feit dat ik nog geen vakantiewerk heb gevonden voor deze zomer, komt een reisje wel in het gedrang. En ik heb daar wel een beetje nood aan als de zomer aanbreekt, ik moet het toegeven. Tenslotte is’t een heel jaar aandachtig zijn op school, en dan examens, dan ben ik meestal wel moe en toe aan ontspanning!

Ik doe trouwens Marketing aan de Hogeschool. Een heel boeiende studie, maar wel vrij zwaar. Ik heb technische gedaan in het middelbaar, en dat is niet echt een goede basis om van te starten. Maar ik zag het echt nog niet zitten om te gaan werken, en marketing lijkt me wel leuk. Ik ben heel creatief en werk nu af en toe al als promo medewerker, dus ik ben al wel een beetje bij het proces betrokken. Je leert wel wat als je ook in de achtergrond geïnteresseerd bent eigenlijk.

Maar goed, verlof of niet… Vorige zomer was echt zo vreselijk weer in Belgi├ź dat ik echt het risico niet graag wil nemen. Ik zou misschien eens graag naar Spanje gaan deze zomer. Vrienden van mij zijn naar Ibiza geweest vorig jaar, en die feestjes zijn daar blijkbaar echt wel legendarisch! En ik ben wel een feestbeest… Maar dat zou dubbel duur zijn, want de inkom in die discotheken is natuurlijk niet gratis… Nog even afwachten, maar ik zou het wel zien zitten, een beetje Cherso-gewijs fout gaan op een party-eiland!