Skip navigation

Tag Archives: Vakantie

Op reis dit jaar? Of toch maar een jaartje overslaan? Gezien het feit dat ik nog geen vakantiewerk heb gevonden voor deze zomer, komt een reisje wel in het gedrang. En ik heb daar wel een beetje nood aan als de zomer aanbreekt, ik moet het toegeven. Tenslotte is’t een heel jaar aandachtig zijn op school, en dan examens, dan ben ik meestal wel moe en toe aan ontspanning!

Ik doe trouwens Marketing aan de Hogeschool. Een heel boeiende studie, maar wel vrij zwaar. Ik heb technische gedaan in het middelbaar, en dat is niet echt een goede basis om van te starten. Maar ik zag het echt nog niet zitten om te gaan werken, en marketing lijkt me wel leuk. Ik ben heel creatief en werk nu af en toe al als promo medewerker, dus ik ben al wel een beetje bij het proces betrokken. Je leert wel wat als je ook in de achtergrond geïnteresseerd bent eigenlijk.

Maar goed, verlof of niet… Vorige zomer was echt zo vreselijk weer in Belgi├ź dat ik echt het risico niet graag wil nemen. Ik zou misschien eens graag naar Spanje gaan deze zomer. Vrienden van mij zijn naar Ibiza geweest vorig jaar, en die feestjes zijn daar blijkbaar echt wel legendarisch! En ik ben wel een feestbeest… Maar dat zou dubbel duur zijn, want de inkom in die discotheken is natuurlijk niet gratis… Nog even afwachten, maar ik zou het wel zien zitten, een beetje Cherso-gewijs fout gaan op een party-eiland!