Skip navigation

Tag Archives: Werk

macbookHeb besloten om hier en daar wat meer werk in het web te steken. Ik weet dat er steeds meer mensen hun kost verdienen online, en het begint bij mij wel zo een beetje te dagen dat ik dat niet te hard moet negeren. Als ik ooit ne schonen auto wil hebben moet ik maar zorgen dat ik wat spaar ook, natuurlijk…

Ik heb met de opstart Digiton afgesproken dat we af en toe een webproject samen gaan doen waar mogelijk en wanneer hij veel werk heeft. Ik hoop alvast veel bij te leren over dingen als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, inbound marketing en content marketing – en misschien zelfs hier en daar een beetje webdesign. Of ik er aanleg voor heb gaan we zien, maar ik ben alleszins helemaal klaar om mij voor de volle honderd procent te geven!

Als er mensen ideetjes hebben over interessante boeken of leuke blogs – zeker delen, hoe sneller ik bijleer hoe beter voor onze partnership!

Ben nog aan ’t zoeken naar vakantiewerk voor deze zomer. Iemand iets? Ik ben technisch redelijk sterk, wil hard werken als ’t moet en ben ook goed met computers. Vorig jaar heb ik in het Century Center Shopping Center op de Keyserlei in Antwerpen wat klusjes gedaan, maar ik zoek eigenlijk iets dat iets beter verdient dit jaar.

Alle tips zijn welkom, ik betaal iets om te drinken als ik via u leuk werk kan vinden! Ik probeer alvast bij Hi Lo Yo!

Ah ja, en nee, ik doe liever geen horecawerk!